1. L'accés a aquesta web i a la informació relativa a qualsevol dels serveis que conté, equival a l'acceptació de les normes sobre condicions d'ús i accés, propietat intel·lectual i responsabilitats previstes en el present Avís Legal. Li recomanem que llegeixi el seu contingut abans d'accedir-hi.


2. A través d'aquest accés, l'usuari està acceptant de forma expressa i sense condicions, que les dades personals facilitades per ell quedin incorporades al fitxer d'Aigües de Manresa, anomenat "Abonats", registrat a l'Autoritat catalana de protecció de dades, i que té com a finalitat la gestió del subministrament de l'aigua i clavegueram, tal com s'especifica al Document de Seguretat intern d'Aigües de Manresa.


3. La utilització dels serveis oferts a través de l'Oficina Virtual, requeriran la prèvia identificació de l'usuari i contrasenya. Si no es faciliten aquestes dades, cap usuari podrà accedir a aquest servei.


4. La identificació i la contrasenya de l'usuari tenen caràcter personal i intransferible. Serà responsabilitat de l'usuari actuar de manera pertinent per impedir l'accés a aquest servei per part de tercers no autoritzats. També serà responsabilitat de l'usuari comunicar les modificacions i rectificacions de les seves dades de caràcter personal i de facturació.


5. En qualsevol cas, l'usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades a través d'aquesta pàgina i es presumirà que qui ha introduït les dades és el titular de les mateixes o disposa de l'autorització.


6. L'abonat podrà donar-se de baixa com a usuari de l'Oficina Virtual comunicant aquesta decisió per correu electrònic a l'adreça info@aiguesmanresa.cat.


7. Els usuaris tenen dret d'accés, de rectificació, d'oposició i cancel·lació de les seves dades que constin en el fitxer d'Aigües de Manresa, S.A., en les condicions que marca la Llei 15/1999, de Protecció de dades personals.


8. Les dades identificatives del responsable del Portal són les que figuren a continuació: AIGÜES DE MANRESA, S.A., Plana de l¿Om, 6; 08241-Manresa; CIF: A08294282, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el full número 58655, foli 162, tom 4997, llibre 4311.


9. Queda prohibit l'ús del web amb finalitats il·lícites o que danyin AIGÜES DE MANRESA o qualsevol tercer.


10. Sempre que ho consideri oportú, AIGÜES DE MANRESA, podrà modificar unilateralment i sense previ avís l'estructura i el disseny del lloc Web, així com modificar o eliminar els serveis, els continguts i les condicions d'accés i/o ús del lloc web.